Jeg vil ikke at profilen min skal være offentlig. Hvordan gjør jeg den privat?

Billetto er et online event-fellesskap som lar deg dele arrangementet du deltar på, arrangører og eventer du liker, og mer. Hvis du imidlertid ønsker å gjøre profilen din privat, kan du enkelt gjøre dette via innstillinger.

Ditt navn vil vises som standard på offentlige eventer. Har du registrert deg med Facebook, vil profilbildet ditt også vises.

For å endre personverninnstillingene, logg deg inn på din Billetto-konto:

• Klikk på meny, og velg "Offentlig profil".
  • Scroll ned til "Personverninnstillinger" og velg "Privat".
  • Scroll til bunnen av siden og klikk "Lagre".

Hvis du deaktiverer den offentlige profilen din, vil ikke navnet ditt vises på offentlige gjestelister på eventsider.