Hvordan sletter jeg min brukerkonto på Billetto?

Hvis du ønsker å slette kontoen din, må du først logge på Billetto og deretter følge trinnene nedenfor.
Hvis kontoen din har live-billetter, må du kansellere dem før du sletter kontoen din og det er for øyeblikket ikke mulig å slette kontoen din gjennom appen vår, vennligst benytt en nettleser.

Naviger til:

• Meny som finnes øverst til høyre
  • Min konto
  • Gå til Slett Billetto-kontoen din
  • Du vil bli bedt om å bekrefte intensjonen din med et passord*.

Det kan ta opptil 30 dager å fullføre denne forespørselen, og du vil motta et varsel når dette er fullført.

*Hvis kontoen din er koblet til Facebook eller Google, må du kanskje sette opp et passord for å bekrefte slettingen av kontoen. For å gjøre dette kan du gå til siden for tilbakestilling av passord her.

Når du har bedt om å slette kontoen din, blir du automatisk logget ut av Billetto. Du vil ikke kunne logge på med e-post og passord. Hvis du har arrangert eventer med Billetto eller har aktuelle billetter med billettsalg, vennligst ta kontakt med Billetto Support ovenfor før du sletter kontoen din.