Opprett et nett-event

Du kan holde et nett-event eller webinar på Billetto. Vi har bygget en enkel funksjon som tillater dine deltakere å få tilgang til din direktesending eller et ferdig innspilt opptak etter at de har kjøpt billett til det.

Hvordan opprette et nett-event?
- Start med å opprette et nytt event.
- Velg om det er et gjentakende event eller standard event, klikk deretter på "Fortsett til informasjon".
- I seksjonen for type lokale, velg nettevent.
- Fyll inn all event-informasjonen som alltid, inntil nettevent-seksjonen.
 I nettevent-seksjonen:
- Legg til en beskrivelse. Her er hvor du kan dele detaljene om eventet, dele tilleggsmateriale og mere. Dette blir sett av billettkjøpere når de har kjøpt billett og går inn i netteventet.
- Legg til video (valgfritt). Billetto støtter for tiden kun YouTube- og Vimeo-videoer.
- Legg til videolenke.
- Velg dine publiseringsinnstillinger og klikk "Publiser nå".

Billettkjøperne vil da motta en e-post med ordrebekreftelse og veiledning til hvordan de kan delta på netteventet. Billettkjøpere må logge inn på sin Billetto-konto for å få tilgang til eventet.

Om du har noen spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt vårt kundestøtte-team på support@billetto.no.