Legg til e-poster fra Billetto-deltakere i Mailchimp [Zapier-integrasjon]

Du kan legge til e-poster fra Billetto-eventdeltakere til Mailchimp-lister automatisk ved å bruke denne enkle Zapier-integrasjonen.

For å legge til deltakerne til Mailchimp:

• Logg inn eller Registrer deg hos Zapier;
  • Klikk på «Lag en Zap» (avhenger av visningen din, men som oftest er det på venstre side av skjermen);

Søk etter Billetto i det første trinnet:

• Velg utløseren "Deltager registrert";

Koble til Billetto-kontoen din. Et vindu åpnes og vil be deg om å logge på Billetto;

Klikk "Fortsett" og test utløseren. Vær oppmerksom på at for at denne utløseren skal fungere bør du ha et aktivt event på Billetto og noen registranter/deltakere. Hvis du har et event, men ingen har kjøpt billett ennå, kan du opprette en enkelt gratisbillett med kode og "kjøpe" den selv (ikke glem å abonnere på nyhetsbrevet). Dette vil da bli brukt som et eksempel for din første Zapier-utløser;

Klikk "Fortsett" når utløsertesten din er fullført.

Nå må du sørge for at deltakerne har gitt samtykke til å bli lagt til i nyhetsbrevet ditt. Det er et felt som de huker av når de kjøper en billett. For at du bare skal sende disse abonnentene til Mailchimp, må du bruke et filter på denne utløseren.

Velg "Filter" fra en liste med handlinger:

• Søk etter «Abonner på arrangørens nyhetsbrev»-verdien i det første feltet:

• Velg «(Tekst) Samsvarer nøyaktig» som betingelse og «Sann» som verdi. Det skal se slik ut:
  • Klikk «Fortsett» og følg til neste handling (klikk på et blått + symbol for å legge til en ny handling)
  • Nå må du koble til Mailchimp. Bare søk etter det i neste felt:

• Velg "Legg til/oppdater abonnent" og klikk på Fortsett;

Velg Mailchimp-kontoen du vil bruke for denne integrasjonen. Du må logge inn på Mailchimp-kontoen din;

Finn målgruppen du vil sende abonnenten til og juster resten av innstillingene hvis det er andre detaljer du trenger å sende til Mailchimp-kontoen din. Husk å legge til abonnentens e-postverdi i "E-post"-feltet:

• Klikk «Test og fortsett».
  • Nå trenger du bare å gi Zap et navn og slå den på.

Neste gang noen kjøper en billett til eventet ditt og krysser av for å motta nyhetsbrevet, blir de automatisk lagt til i Mailchimp-listen din.

MERK: Denne løsningen krever at du oppretter en gratis Zapier-konto. Zapier har gratis og betalte kontoplaner avhengig av dine behov.