En guide til Billettos billett-widget

Billetto har lansert en forbedret billett-widget for å tilby deg en bedre opplevelse når du selger billetter på nettstedet/din blogg.

Det er fire typer widgeter å velge mellom:

Enkeltknapp-alternativ

En enkeltknapp-widget lar deg legge til en knapp på nettstedet ditt. Når en billettkjøper klikker på knappen, vil det åpnes et Billetto pop-up-vindu der de kan fullføre kjøpet mens de blir på nettstedet ditt.

4

Du finner koden du skal legge på nettstedet ditt ved siden av widget-forhåndsvisningen. Dette er ideelt hvis du ønsker full kontroll over utseendet på nettstedet ditt, men trenger å legge til en mulighet for billett-utsjekk. Denne koden finnes under markedsføring > Billett-widget-seksjonen på "administrer"-siden.

Enkel event-widget

En annen mulighet er å legge til en liste over tilgjengelige billetter for eventet ditt som en widget på nettstedet ditt. Denne widgeten er tilgjengelig hvis du har et standard (ikke gjentagende) event på Billetto.

1

Akkurat som for enkeltknapp-widgeten, kan du finne koden for enkel event-widget rett ved siden av widget-elementet i markedsførings > Widget-seksjonen på "administrer event"-siden.

Gjentagende event-widget

En gjentagende event-widget er tilgjengelig for dine gjentagende Billetto-eventer. Den viser en kalender med datoer tilgjengelige for eventet ditt. Billettkjøperen kan deretter velge dato og tidspunkt for billettkjøpet.

2

Du kan finne koden for den gjentagende event-widgeten rett ved siden av widget-forhåndsvisningen i markedsføring > Widget-seksjonen på "administrer event"-siden.

Kontowidget

En kontowidget er et flott alternativ når du vil vise alle eventene dine på nettstedet ditt. Den er også tilgjengelig i flere forskjellige visninger, som kalender, liste og knapp.

3

Du kan kopiere koden rett over widget-forhåndsvisningen. Denne widgeten kan finnes i Promote (fane) > Widget-seksjon.

Tilpass widgeten din

Fargevalg: Billetto-widgets er nå tilgjengelige i lyse og mørke temaer, og du kan også endre fargen på knappen og elementene. Vær oppmerksom på at hvis du endrer fargen til noe som er uleselig, vil Billetto automatisk bytte farger og gå tilbake til blå.

Skjul bilde: Fjern eventets banner fra widgeten

White Label: Fjern Billetto-merket.

Vis private eventer: Hvis du ønsker å inkludere private eventer i widget-utvalget ditt

Selg direkte på nettstedet ditt: (Aktivert som standard) - Når denne deaktiveres, vil klikking på "kjøp billetter" føre brukeren til eventssiden på Billetto sitt nettsted. Når det er aktivert, kan brukeren kjøpe billetter fra ditt nettsted.

Bygge inn widgeten på Squarespace, Wordpress.org eller Wordpress.com

Squarespace

For å bygge inn den nye widgeten på nettstedet ditt i Squarespace:

1. Bruk "Innbygg"-elementet og klikk på "</>"-symbolet.
  2. Lim inn koden i vinduet som vises, og klikk "Sett".
  3. Bruk elementet og publiser endringene.

Du kan ikke se widgeten i elementforhåndsvisningen i Squarespace, så sjekk den på den aktive siden.

Wordpress.org

For å bygge inn widgeten på nettstedet ditt i Wordpress.org:

Legg til en ny widget i seksjonen der du vil legge til billetter.

Velg "Egendefinert HTML"-widget.

Publiser oppdateringen på nettstedet ditt.

Wordpress.com

Den nåværende widgeten støttes ikke av Wordpress.com. Dette skyldes at det egendefinerte skriptet ikke støttes av denne tjenesten.

Hvis du bruker Wordpress.com for å hoste nettstedet/bloggen din, anbefaler vi å opprette en egendefinert knapp og ha en link direkte til Billetto sin side for billettkjøp.

Bygge inn widgeten i Wix for enkeltevent

• Klikk på lenken https://wix.to/qA6B5dv (sørg for at du er logget inn på Wix)
  • Samtykk til at Billetto installeres
  • På nettstedet ditt i Wix, klikk på Rediger nettsted
  • Klikk på Legg til app og velg Billetto-widget
  • Klikk på Bygg inn lenke og legg til skriptet/koden fra Billetto
  • I Wix Website Builder, juster størrelsen på widgeten du ønsker for Desktop
  • Velg nå Tablettvisning på Wix Website Builder, velg størrelsen du ønsker for Tablett
  • Velg nå Mobilvisning på Wix Website Builder
  • Velg størrelsen du ønsker for Mobil (Vi anbefaler full bredde)
  • Publiser og se nettstedet live

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt kundestøtte-teamet vårt på support@billetto.no

Merk: at Apple Pay for øyeblikket ikke fungerer direkte i widgeten på andre nettsteder. Dette er på grunn av Apples sikkerhetspolicyer.