Hva er Billetto Advertising?

Nå nye kunder med et klikk på en knapp. Markedsfør eventene og medlemskapene dine for nye målgrupper for å kunne selge flere billetter uten et markedsføringsbudsjett.

Ingen salg, ingen betaling. Risikofritt.

Billetto sørger for at eventet ditt blir sett på alle kanaler som er relevante for eventets kategori.

I stedet for passivt å vente på at eventet ditt skal bli funnet av det relevante publikummet, sender Billetto Advertising aktivt eventet til folk som kan være interessert eller som ønsker å utforske noe nytt.

Hvordan fungerer Billetto Advertising?

Når du publiserer det offentlige eventet ditt, begynner Billetto Advertising automatisk å fungere – det er magi. Som standard blir 20 % av billettene du legger ut for salg på Billetto tildelt Billetto Advertising. Du kan alltid konfigurere, pause eller stoppe det ved å bruke trinnene som er skissert nedenfor.

Når Billetto Advertising er aktivert, oppretter vi automatisk reklamekampanjer for eventet ditt. Eventet ditt vises på:

• Anbefalinger på Billettos interne kanaler.
  • Nyhetsbrev to ganger i uken.
  • Billetto Community-deling.
  • Betalte Google-annonser.
  • Betalte Facebook-annonser.
  • Forlatt salgs-remarketing.
  • Billettos forsidebannere.
  • Tredjeparts mediepartnere.
  • E-postpåminnelser.

Administrere og kontrollere Billetto Advertising

Som standard, på alle nye eventer, er Billetto Advertising satt til å selge 20 % av din maksimale kapasitet av billettene. Men hvis du ønsker å øke, redusere eller deaktivere Billetto Advertising, kan du gjøre dette på konto- eller event-nivå. Du kan administrere Billettos markedsføringstiltak individuelt eller som en helhet.

Administrere Billetto Advertising på event-nivå:

1. Gå til Mine eventer og velg Administrer på eventet du ønsker.
  2. Klikk på Billetto Advertising-siden i Oversikt-delen.
  3. Her kan du administrere grensen din, kanaler, priser og mer.

Administrere Billetto Advertising på kontonivå:

1. Klikk på Promoter i hovedmenyen.
  2. Klikk deretter på Billetto Advertising.
  3. Her kan du administrere grensen din, kanaler, priser og mer per event eller på tvers av alle eventer.

Billetto Advertising-kanaler

Billetto Advertising bruker en rekke salgsfremmende betalte og ubetalte kanaler for å eksponere eventet ditt for et bredere publikum. Som et resultat er dette noen av kanalene som eventet ditt kan vises på:

E-poster

• Billettos nyhetsbrev annenhver uke.
  • Anbefalinger på Billettos interne kanaler.
  • E-postpåminnelser.
  • Forlatte handlekurv-e-poster.

Billetto

• Remarketing-kampanjer.
  • Billettos forsidebannere.
  • Sponsede annonser.
  • Billetto community-deling.

Sosiale medier

• Betalte Facebook-annonser.
  • Betalte Instagram-annonser.
  • Og det kommer mer snart …

Søkemotorer

• Betalte Google-annonser.
  • Betalte Bing-annonser.

+ flere kanaler legges til hele tiden

Hvor mye koster Billetto Advertising?

Vi tilbyr fleksible priser for annonsering, slik at du kan velge hvilket nivå av potensiell publikumsrekkevidde du ønsker for eventene dine. Du kan justere dette når som helst.

Som standard når en billett selges gjennom Billetto Advertising, tar Billetto 33 % (eks. mva) av billettprisen. Vi tilbyr også en Begrenset plan (20 %), Premium (50 %) og Prioritet (75 %). Disse kan konfigureres på annonsesiden.

Du belastes kun når en billett er solgt, og det er ingen ekstra kostnad for visninger eller inntrykk. Dette betyr at hvis det ikke selges billetter gjennom Billetto Advertising, belastes du ingenting.

MERK: Billetto har rett til å beholde alle Billetto Advertising-avgifter selv om billetten, som ble kjøpt gjennom reklameinnsatsen, ble refundert. Dette er fordi Billetto bruker sitt eget markedsføringsbudsjett til å annonsere og øke salget av eventene på Billetto-plattformen.