Billetto Advertising kanaler

Billetto Advertising tilbyr et bredt spekter av markedsføringskanaler for å forsterke synligheten av dine events, noe som sikrer optimal rekkevidde til potensielle billettkjøpere. Du kan tilpasse dine annonseringspreferanser i seksjonen "Billetto Advertising", som er tilgjengelig både på konto- og eventnivå. Dette gir deg muligheten til å aktivere eller deaktivere individuelle kanaler basert på hvor du foretrekker at ditt arrangement skal markedsføres.

Her er en oversikt over våre nåværende kanaler:

Skärmavbild 2024-05-02 kl. 12.40.37.png

1. Billetto: Vårt anbefalingssystem tilbyr personlige arrangementforslag til hver bruker. Disse kan vises i form av varsler, på vår hjemmeside, i fremmede søk og mye mer.

2. E-postanbefalinger: Når du oppretter nye arrangementer eller har kommende arrangementer, varsler vi dine fans og følgere via e-post. I tillegg kan våre nyhetsbrev, aktivt lest av over 600 000 brukere som leter etter spennende arrangementer, vise ditt arrangement.

3. Google og Bing søkeannonser: Vi oppretter, markedsfører og administrerer sponset annonser på søkemotorer som Google og Bing, og hjelper til med å oppdage nye målgrupper for ditt arrangement.

4.Forleggere: Del arrangementet ditt med våre utgivere, alt fra aviser, influencere og online kulturguider.

5. Sosiale medier: Vi identifiserer og målretter potensielle deltakere på plattformer som Facebook og Instagram. Vi sørger for at dine arrangementer når de riktige menneskene på det riktige tidspunktet, noe som øker arrangementets synlighet. Klikk på "sosiale" for å få en dypere dykk i hver kanal.

Skärmavbild 2024-05-02 kl. 12.40.48.png

Som alltid kan du se en oversikt over hvordan ditt salg går med annonsering på annonseringssiden i de øverste kanalene.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte vårt kundestøtteteam på support@billetto.no