Billettpakker

Billettpakker er en funksjon for eventarrangører som ønsker å forenkle billettkjøpene for sine deltakere. Enten du oppretter en familiepakke eller tilbyr en kombinert middag og show-opplevelse med delt moms, forenkler vår billettpakkefunksjon prosessen.

Nedenfor følger en trinn-for-trinn-guide om hvordan du kan benytte deg av denne funksjonaliteten.

Eksempler på billettpakker

Det finnes uendelige muligheter med billettpakker, men her er et par eksempler for å inspirere din kreativitet:

• Familiepakke

En familiepakke er en ideell løsning for arrangementer rettet mot familier, som muliggjør kjøp av billetter for hele familien med ett enkelt klikk. For eksempel kan en familiepakke inkludere 2 voksenbilletter og 2 barnebilletter til en rabattert pris sammenlignet med å kjøpe hver billett separat. Dette tilbyr ikke bare verdi for deltakerne, men oppmuntrer også familiedeltakelse.

• Middag & Show med delt Moms

Arrangementer som kombinerer et måltid med underholdning, som en middag og et show, krever håndtering av forskjellige mva-satser for billetter. Denne pakken gjør det mulig å tilby en sømløs kjøpsopplevelse samtidig som man angir riktig mva-sats for produktet.

• Workshopserie som billettpakke

For arrangementer som tilbyr en serie med workshops eller sesjoner, kan en pakke gi deltakerne muligheten til å kjøpe tilgang til flere workshops til en rabattert pris. Dette oppmuntrer deltakelse over flere sesjoner og forenkler registreringen for deltakerne.

Kom i gang med billettpakker

1 Naviger til funksjonen:

Klikk på Mine eventer og deretter Rediger på eventet du vil opprette billettpakker for, og deretter Billetter. Klikk på "Opprett". En rullegardinmeny med alternativer vises, inkludert "Opprett ny billett", "Opprett en ny billettgruppe" og "Lag pakke". Velg "Lag pakke" for å starte prosessen med å opprette en kombinert billett.

2 Konfigurer din kombinerte billett:

En billettpakke lar deg opprette og gruppere flere billettyper til et klikkbart produkt for kjøperen. Dette betyr at selv om kjøpet vises som en enkelt artikkel, vil kvitteringen detaljere flere artikler, som reflekterer mangfoldet i arrangementets tilbud. Denne oppsettet er perfekt for komplekse arrangementer, som de som tilbyr en middag og et show med forskjellige mva-satser (f.eks. 6% for showet og 12% for middagen).

• For komplekse tilbud: Du kan inkludere flere billetter innenfor pakken med forskjellige mva-satser. For eksempel, hvis du tilbyr en pakke med middag og forestilling, kan du sette opp slik at middagsdelen ikke teller mot arrangementets kapasitet.

3 Velg et pakkenavn og total kapasitet

• Opprett flere billetter innenfor pakken, som standard vil en pakke inneholde 2 artikler.
  • Pris hver billett innenfor pakken din, velg ønsket mva-sats som du ville gjort for en vanlig billett.
  • Velg om du vil telle billetten mot kapasiteten. Dette anbefales når du velger en familiepakke eller lignende for å holde oversikt over din totale arrangementskapasitet, ellers hvis det er noe som en middag og inngang kan du ønske å kun telle en av billettene i pakken. Som standard vil hver artikkel i pakken telle mot arrangementets kapasitet, men hvis du selger mat/drikke eller artikler som ikke krever inngang så velg nei.
  • Velg om du vil sende en PDF-billett for hver artikkel i pakken. Dette kan være unødvendig hvis du ikke trenger å skanne hver enkelt billett (for eksempel middag og inngang) Som standard inkluderer hver artikkel i pakken en separat billett med strekkode. Du har imidlertid muligheten til å utelate dette om nødvendig.
  • Når du har opprettet alle billettene i pakken - sjekk totalprisen og antall billetter som en pakke vil telle mot din arrangementskapasitet og klikk på Lagre

4 Kapasitet og antall:
Hver billett innenfor en pakke teller mot arrangementskapasiteten, men ikke mot pakkekapasiteten. For eksempel, hvis du har en familiepakke som inkluderer billetter for 2 voksne og 2 barn, og pakken har en maksimal kjøpsgrense på 20, kan deltakere kjøpe opp til 20 av disse pakkene, og 80 billetter vil bli brukt i den totale arrangementskapasiteten.

5 Kvittering og mva-deling:

Billettkvitteringen vil tydelig vise hver billett innenfor pakken, detaljert dens respektive mva-sats og pris, noe som sikrer gjennomsiktighet og overholdelse av skattemessige krav.

Ytterligere funksjoner for økt fleksibilitet

Tilleggspakker: Du kan også opprette tilleggspakker, noe som gir enda mer fleksibilitet i hvordan du pakker billettene dine.

Skjulte billetter innenfor pakker: Billetter som er inkludert i en pakke vil generelt være skjulte og kun tilgjengelige som en del av pakken, noe som sikrer en ren og enkel kjøpsopplevelse for dine deltakere.

Interaksjon med billettgrupper: Pakker kan finnes innenfor en gruppe, og billetter innenfor pakken vil oppføre seg akkurat som enhver annen billett, noe som opprettholder konsekvens og enkelhet i håndteringen.

Å opprette billettpakker er en kraftig måte å tilby mer verdi til dine deltakere samtidig som kjøpsprosessen forenkles. Enten du retter deg mot familier eller tilbyr en unik kombinasjon av opplevelser som middag og et show med forskjellige mva-satser, kan billettpakker forbedre ditt arrangements attraktivitet og effektivisere håndteringen.