Kan mine billetter kreve billettkjøpers navn per individuelle billett i stedet for per bestilling?

Ja, det er mulig å ha individuelle navn for billettinnehaveren på billettene.

Som standard vil navnet på personen som foretar kjøpet stå på hver billett. Som en avansert nivå arrangør kan du imidlertid velge å be om et individuelt navn per billett i stedet for en bestilling.

Dette er spesielt brukt innen sportssegmentet f.eks. ved løp, hvor det er viktig at navnet på deltakeren står på billetten. Dette kan imidlertid brukes til alle typer eventer.

Et scenario kan være på et maraton, hvor en løpeklubb kjøper 20 billetter. Å ha samme navn på billettene kompliserer ting når løpeklubben delegerer billetter. I dette tilfellet må billettkjøperen legge til navnet på hver deltaker. Når billettene sendes til den oppgitte e-posten, vil hver billett bli delegert til ett av navnene som er oppgitt.

For å aktivere dette på ditt event klikker du på Mine eventer → Administrer → Tilpasninger og design → Bestillingsspørsmål.

Nederst på siden er Eventinnstillinger, Aktiver bryteren for å Kreve individuelle navn for hver billett i bestillingen.

Billettkjøperopplevelse

• Besøk eventsiden
  • Klikk på Finn billetter
  • Velg billetter → Neste
  • Bekreft navn og e-post
  • Fyll inn innehavernavn per billett
  • Velg betalingsmetode og fullfør kjøpet