Mersalg av tilleggsprodukter

Introduksjon

Tilleggsprodukter er en allsidig funksjon i Billetto som lar eventarrangører tilby tilleggsprodukter som mersalg på arrangementene deres. Billetto tilbyr valgfrie produkter både på eventnivå og på kontonivå.

Denne artikkelen er fokusert på tilleggsprodukter på eventnivå.

I motsetning til tilleggsprodukter for hele kontoen, er tilleggsprodukter på eventnivå skreddersydd til de unike aspektene ved det spesifikke arrangementet, og gir en tilpasset opplevelse for deltakerne. Denne guiden leder deg gjennom prosessen med å lage og administrere hendelsesspesifikke tilleggsprodukter.

Trinn 1: Naviger til tilleggsprodukter

For å lage et tilleggsprodukt for arrangementet ditt, start med å logge på Billetto-kontoen din.

1. Gå til Mine eventer

2. Administrer

3. Rediger

4. Billetter

Trinn 2: Se og administrer eksisterende tilleggsprodukter

For å se tilleggsproduktene dine kan du gjøre dette i Administrer billetter og filtrere på den spesifikke tilleggstypen.

1. Deltakere

2. Administrer billetter

Trinn 3: Opprett et nytt tilleggsprodukt

Følg disse trinnene for å legge til et nytt tilleggsprodukt for et arrangement:
1. Gå til Mine eventer

2. Administrer

3. Rediger

4. Billetter

1. Klikk på alternativet Opprett addon produkt.

2. Fyll inn detaljene om produktet, som navn, beskrivelse, eventuelt et bilde under avanserte innstillinger.

3. Angi antall tilgjengelig for produktet.

4. Angi pris for produktet.

Avgifter

Vær oppmerksom på at Billetto advertising gebyrer ikke påløper for tilleggsprodukter. Dette unntaket hjelper deg å administrere kostnadene mer effektivt. Billetto-avgifter for valgfrie produkter vil kun være prosenten uten fastavgift.

Konklusjon

Eventspesifikke tilleggsprodukter i Billetto er en utmerket måte å øke inntektspotensialet for hvert arrangement. Ved å tilpasse tilleggsproduktene til hvert arrangement tilfredsstiller du publikums interesser og behov direkte. Regelmessig oppdatering og tilpasning av tilleggsprodukter sikrer at de forblir relevante og appellerer til deltakerne.