Terminalbegränsningar - välj vilka biljetter som ska scannas vid dörren

Om du vill begränsa vilka biljettyper
biljettyper som ska vara tillgängliga för skanning kan detta anges under
Terminalbegränsningar inne på ditt evenemang. Denna funktion fungerar bra om du
har ett evenemang där t.ex. en entré endast ger tillgång till vissa biljetter
vissa biljetter eller ett standardevenemang som har både fredags- och lördagsbiljetter
biljetter.

Så här gör du för att hitta funktionen och ställa in begränsningarna:

1. Klicka på Mina evenemang;
  2. och sedan Hantera det aktuella evenemanget;
  3. I menyn till vänster klickar du på On-site;
  4. Sedan Skanning;
  5. Under Terminalbegränsningar klickar du på "+Lägg till terminalbegränsningar'';
  6. Under Terminalnamn - ange det namn/ord som du vill ange som terminalnamn när du öppnar appen för att skanna biljetter;
  7. Ange terminalnamnet för biljettskanning, om du vill använda den här funktionen. Om inte, hoppa över detta steg;
  8. Under Tillåtna biljettyper väljer du de biljettyper som
    terminalnamnet ska låsa upp och som ska kunna skannas när det
    angivna terminalnamnet anges i appen;

Lägga till begränsningar för flera terminaler

Exempel:
Om du har ett standardevenemang som pågår fredag och
lördag där du har en vuxen- och en barnbiljett, kan du skapa sådana
begränsningar:

1. Klicka på +Add Terminal Restriction och ange: Terminalens namn -Fredag

• Tillåtna biljettyper - Fredag vuxen + Fredag barn

2. Klicka på + Lägg till terminalbegränsning och ange: Terminalens namn - Lördag

• Tillåtna biljettyper - Lördag vuxen + Lördag barn
  3. och klicka sedan på "Skicka".

När du nu loggar in i appen för att skanna biljetter måste du
måste du ange "Friday" som terminalnamn för fredagen, vilket bara gör att
biljettyperna "Friday adult" och "Friday child" tillgängliga för skanning.
Om någon har köpt en lördag kommer biljetten inte att vara tillgänglig för
skanning.
På lördagen öppnar du appen igen och anger "Saturday" som
som terminalnamn, och biljettyperna "lördag vuxen" och "lördag
barn" kommer att kunna skannas.

OBS: På iOS visas terminalnamnen automatiskt, men på Android måste terminalnamnet anges manuellt.