Verv en venn – Henvisningsprogram

Vi er så stolte av vårt fantastiske arrangørfellesskap og er glade for å tilby deg muligheten til å tjene et gavekort på 50 euro når du henviser vennene dine til Billetto

Slik fungerer det:

1. Del din unike henvisningslenke eller kode med nettverket ditt. Du kan finne henvisningslenke eller koden din i kontoinnstillingene på nettstedet vårt. Du kan dele denne lenken eller koden via e-post, sosiale medier eller personlig.
  2. Når en venn bruker henvisningslenken eller koden din for å registrere seg – vil de vises på henvisningsoversikten din
  3. Når den viktige milepælen på over 500 euro i billettsalg er gjort på fullførte eventer, vil du kunne kreve belønningen din
  4. Når du har gjort krav på det, vil du motta en e-post med et gavekort for din hjelp til å forbedre Billetto-fellesskapet
  5. Det er for øyeblikket en grense på 10 personer du kan henvise til, men vær oppmerksom på at programmet kan endres.

Vi setter pris på din støtte og er glade for å ønske ditt nettverk velkommen til Billetto. Hvis du har spørsmål om “Henvis-en-venn”-programmet, kan du gjerne kontakte kundestøtten vår.

Mottaker:

For å tilby vårt henvisningsprogram, ved å registrere deg via en henvisningslenke fra en annen arrangør, gir du herved henvisningsarrangøren tillatelse til å se 3 tilstander knyttet til kontoen din.

1. Hvis du har registrert deg.

2. Hvis du har solgt billetter.

3. Hvis du har solgt billetter over beløpet som kreves for referansegave.

Hvis du ikke ønsker å registrere deg med en henvisning, anbefaler vi å registrere deg i en annen nettleser.

https://billetto.co.uk/l/ref-terms

Henvisning:

Vennligst les våre vilkår og betingelser for henvisninger før du godtar.

https://billetto.co.uk/l/terms-for-refs