Mobilepay på Billetto

MobilePay & dit event på Billetto

MobilePay er i øjeblikket kun tilgængeligt for events oprettet på billetto.dk. Denne funktion er slået til som standard når du udgiver et event på billetto.dk, så dine billetkøbere automatisk får muligheden for at vælge MobilePay ved betaling.

MobilePay-betalinger er en betalt funktion, der opkræves af arrangøren. Som en arrangør har du mulighed for at deaktivere MobilePay for et enkelt event eller for alle events oprettet med din Billetto konto.

Pris

MobilePay-betalinger er en betalt funktion. Det koster 2.99 DKK (u/moms) pr. betaling, og betales af arrangøren. Du kan se de omkostninger, der opstår som følge af mobile-betalinger til hver en tid under salgsoversigten på dit event. For at se dine omkostninger som følge af MobilePay-transaktioner skal du gøre følgende:

1. Find dit event under "Mine events"

2. Klik på "Admin." ved det pågældende event

3. Øverst under "Overblik" og derefter "Salgsoversigt" kan du se transaktionsomkostninger, hvis der er påløbet MobilePay-omkostninger.

For at deaktivere MobilePay som en betalingsmulighed for hele din konto:

1. Gå til menu og konto

2. Klik på betalingsløsning

3. Så skal du rykke det lille ovale ikon fra blå til grå for at deaktivere Mobilepay.

For at deaktivere MobilePay som en betalingsmulighed for et enkelt event:

1. Find dit event under "Mine events"

2. Klik på "Admin." ved det pågældende event.

3. Klik på "Design & tilpasninger"

4. Klik på "Betalingsløsning"

5. Til venstre skal du rykke det lille ovale ikon fra blå til grå for at deaktivere Mobilepay.