Hvor kan jeg se hvor mange billetter, der er scannet?

Når du anvender Billettos app eller en browser (via computer) til at scanne dine gæster, kan du løbende følge med i, hvor mange billetter, der er blevet scannet ind, og hvor mange der er blevet scannet ud. Du kan også følge med i, hvor mange gæster du i alt kan forvente ankommer. Alt dette kan du se under din scanningsstatistik.

Her har du også mulighed for at downloade listen over scanninger og se en graf for scannede billetter samt samlet antal på lokationen.

Sådan finder du scanningsstatistik

1. Log ind på din Billetto konto

2. Klik på Mine events

3. Klik Administrer på det event, du vil se statisk på. Det kan du både gøre før, under og efter afvikling af dit event.

4. Klik på Dørsalg & billetscanning

5. Klik på Scanningsstatistik

Du kan nu se hvor mange, der forventes at deltage, hvor mange der er scannet ind, og hvor mange der har forladt lokationen (scannet ud).

Her kan du også downloade din statistik, hvis du klikker på Anmod om scanningsstatistk, XLS-export.