Opsætning af sektioner, rækker og siddepladser - trin 2 af 3

[Trin 2/3]

Når du har oprettet siddepladser med Row Tool, skal du tildele sæder, rækker og sektioner. Du kan redigere disse i hele grupper alt efter, hvilke siddepladser du har markeret.

De nødvendige felter, du skal udfylde, er:

• Section Label – Bruges primært til at hjælpe gæsterne med at finde den sektion, de skal sidde i.
  • Row Label - Dette er bogstaver eller numre, der markerer de rækker, hvor de individuelle siddepladser kan findes. Hver række skal have et unikt bogstav/nummer i sektionen. Du kan vælge, i hvilken retning rækkerne skal inddeles ved anvendes af værktøjerne.
  • Seat Label - Dette er numrene på de enkelte siddepladser i rækken. Nummeret skal være unikt i den givne række. Du kan vælge, i hvilken retning siddepladserne inddeles.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, nummer/tal, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Systemet vil give dig et praj om, hvor langt du er i processen. Hvis du mangler at udfylde noget, vil dette være markeret med rødt. Husk at tjekke, om siddeplanen er fejlfri, inden du færdiggør den.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, nummer/tal