Hvilke oplysninger kan jeg få om billetsalget af mit event?

Der findes mange forskellige typer oplysninger om dit billetsalg, som du kan se på din salgsoversigt for eventet.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Mine events

3. Klik på Administrer på eventet

4. Gå til Oversigt

5. Klik på Salgsoversigt

Her kan du se omsætningen for dit billetsalg, transaktionsomkostninger, og du kan også se hvor mange billetter, der er blevet solgt samt hvor mange, der stadig er til salg. En graf viser derudover dit billetsalgs udvikling over tid.

Sådan downloader du en salgsrapport

Hvis du ønsker det, kan du downloade en rapport over din salgsoversigt. Her får du alle informationer tilsendt via e-mail.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Mine events

3. Klik på Administrer på eventet

4. Gå til Oversigt

5. Klik på Gæsteliste & rapporter

6. Gå til feltet Salgsoversigt rapport

7. Skriv den e-mailadresse, som rapporten skal sendes til og tryk Anmod. Du vil nu modtage en mail med rapport over dine salg.

Bemærk venligst: Fra den 11. januar 2024 gør Billetto din eventstatistik endnu mere pålidelig. Vi fjerner "bot"-trafik - de ikke-menneskelige klik og visninger - fra din arrangørstatistik. Det betyder, at dine Clicks/Views og Conversion Rate nu vil afspejle rigtige menneskers interesse for dit event.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du bemærker et lille dyk i dine klik/visninger under denne ændring. Det er bare os, der sikrer, at du får det sandeste billede af dit events popularitet!