Hvordan administrer jeg Billetto Advertising?

Billetto Advertising skal ses som en hjælp til de events, hvor du ikke kan sælge alle billetterne selv og har brug for hjælp til at få fyldt tomme pladser ud.

Du er altid selv i fuld kontrol over Billetto Advertising. Det er altså dig, der bestemmer, om det skal være slået til eller fra på din konto – samt hvilke events, du ønsker at køre annoncering på. Du kan administrere annoncering både på event- og kontoniveau.

Du kan sagtens have Billetto Advertising slået fra på din konto, men samtidig slå det til på enkelte events, hvis du ønsker det.

Billetto tager hele investeringsrisikoen, da du kun skal betale for et gebyr for de billetter, der er solgt via annoncering. Sælges der ingen billetter via annoncering, betaler du altså ikke noget.

I udgangspunktet er 20 procent af billetterne i salg automatisk tildelt Billetto Advertising, medmindre du ønsker andet. Det betyder dog ikke, at du ikke selv kan sælge disse billetter. Hvis du sælger flere end de 80 procent billetter, der er øremærket dine egne salgskanaler, er der blot færre billetter udbudt til salg via Billetto Advertising.

Sådan slår du Billetto Advertising fra på et event eller hele din konto:

På eventniveau

1. Klik på Mine events

2. Klik Admin på eventet

3. Klik på Billetto advertising

4. Skub knappen til venstre for at slukke for Billetto Advertising for de ønskede kanaler

Frame

På kontoniveau

1. Klik på Promover

2. Klik på Billetto Advertising

3. Skub knappen til venstre for at slukke for Billetto Advertising og vælg, om det også skal gælde for allerede udgivne events

Sådan skruer du op og ned for annoncering

På eventniveau

1. Klik Mine events

2. Klik Admin på eventet

3. Klik på Billetto advertising

4. Gå ned til Tilgængelighed af advertisingsbilletter

5. Vælg, om det skal været et antal billetter eller en % sats af billetterne

6. Skriv nu den mængde af billetter, Billetto skal sælge.

Hvis du skriver 10 og har valgt antal, betyder det, at du ønsker, at Billetto sælger 10 billetter via annoncering. Hvis du skriver 10 og har valgt %, betyder det, at du ønsker, at Billetto sælger 10% af de billetter du har sat i salg via annoncering.

7. Klik Gem indstillinger

Screenshot

På kontoniveau

1. Klik på Promover

2. Klik på Billetto Advertising

3. Gå ned til Tilgængelighed af advertisingsbilletter

4. Sæt den % del, du ønsker Billetto sælger via annoncering

5. Klik Gem indstillinger

På kontoniveau kan du kun vælge en procentsats, da du kan have et forskelligt antal billetter i salg pr. event. Antallet kan derfor være for på højt på nogle eller for lavt på andre events, og dermed er det rent lavpraktisk ikke muligt at styre annonceringen på antal billetter her. Vil du det, skal du styre annonceringen på eventniveau.

Hvis du sætter en anden indstilling på et event, end den der gælder for din konto, er det indstillingerne på eventet, der er gældende. Er Billetto Advertising f.eks. slået fra på et event, men aktivt på din konto, vil annonceringen på det pågældende event være slået fra.