Hvordan kan jeg tjekke billetter i døren?

Du kan tjekke billetter i døren til dit event både ved hjælp af gæsteliste, scanning samt ved fremvisning af billet.

Ved hjælp af gæsteliste

1. Print en automatisk genereret gæsteliste, og brug den til at tjekke navne/mailadresser/ordreID/billetID i døren.

Du finder gæstelisten således:

• Log ind på dit Billetto konto
  • Klik Mine events
  • Klik Administrer på det ønskede event (hvis du har et tilbagevende event, klikker du Admin. alle og derefter Administrer på det ønskede event)
  • Her finder du feltet Gæsteliste og rapporter til venstre
  • Vælg gæstelisten, du ønsker. Vælg til slut, at du vil have den sendt til dig via e-mail.

Ved hjælp af billetscanning

2. Du kan scanne billetter i døren ved at benytte vores Billetto app (som er gratis). Den er tilgængelig for alle IOS og Android enheder. Du skal blot downloade appen og indsætte din arrangørnøgle – så er du klar. Du kan også scanne billetter ved at bruge vores online scanningsmulighed med USB-scanner. Læs mere om scanning klik her.

Du kan også scanne ved blot at logge ind på din profil. Denne metode anbefales kun, hvis det kun er dig som kontoindehaver, der skal scanne. Er I flere om at scanne, skal I bruge arrangørnøgle.

Ved hjælp af printede billetter

3. Du kan tage imod printede billetter fra dine gæster, som de viser ved døren.