1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvordan opretter jeg et tilbagevendende event med flere tidsrum – med eller uden siddeplan?

Hvis du afholder samme event på flere datoer og tider, kan du oprette det som et tilbagevendende event og dermed slippe for at skulle oprette det flere gange.

Helt lavpraktisk foregår det således, at du opretter et hovedevent med flere tidsrum under sig. På den må skal du kun oprette eventet en gang og dernæst tilføje de tidsrum og datoer, du afholder det på.

Sådan gør du:

1. Klik på Opret

2. Klik på Tilbagevendende event

3. Vælg lokationstype (unummereret, nummereret eller online)

4. Udfyld alle felter under event information (vælg også, om det skal være et privat eller offentligt event)

5. Opret tidsrum for, hvornår eventet afholdes.

Eksempel:

Ved nedenstående er der valgt, at eventet gentages én gang pr. dag på hverdage. Første tidsrum afholdes den 7. oktober kl. 12 og varer 30 minutter. I alt skal der holdes 30 events.

Der oprettes i dette eksempel 30 tidsrum i alt over de næste 30 hverdage fra 12-12.30 med start den 7. oktober frem indtil 5. november.

Du kan, i stedet for at angive antal tidsrum, også vælge at sætte en slutdato.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, nummer/tal, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

6. Opret dine Billetter (Opret billettyper og billetgrupper, sæt de avancerede indstillinger du skal bruge for hver billettype, samt sæt en max kapacitet for eventet)

Hvis eventet er med siddeplan, kan du her vælge en tidligere anvendt siddeplan under Vælg en lokation. Hvis ikke lokationen er oprettet i forvejen, skal du registrere den og tegne en siddeplan.

Du kan også justere, hvornår de enkelte billettyper kan købes ved at følge denne guide.

7. Udfyld Design & tekst (herunder beskrivelse af event, billeder, videoer mm) Du kan også anvende en video som ’eventbillede’ (Bemærk, videoen starter ikke automatisk, når man besøger eventsitet).

8. Vælg om dit event skal udgives med det samme eller planlægges til senere udgivelse. Dit event bliver først synligt på din eventside, når det er udgivet.

Bemærk: Du kan max oprette 120 tidsrum under et enkelt hovedevent. Det som oprettes på hovedeventet overføres automatisk til alle tidsrum som oprettes under det. Du kan dog ændre enkelte tidsrum til at have andre indstillinger uden at hovedeventet overskrider handlingen. Det skal du dog også være opmærksom på.