1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvordan redigerer jeg i et tidsrum & indstiller salget for billettyperne?

Sådan redigerer du et eller flere tidsrum

Ønsker du at lave ændringer til et eller flere af de tidsrum du har oprettet, gør du følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og vælg tilbagevendende events

3. Klik admin. alle på hovedeventet og vælg derefter oversigt over tidsrum

4. Her finder du det tidsrum, du ønsker at ændre noget på. Klik mere og rediger. Det gør du ved hvert tidsrum

5. Du kan nu redigere

6. Når alt er rettet, trykker du gem.

Bemærk: Du bruger samme fremgangsmåde, hvis du har et tidsrum, du skal aflyse.

Sådan redigerer du i alle tidsrum på en gang ved at redigere i hovedeventet

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events og tilbagevendende events

3. Klik på rediger på hovedeventet

4. Du kan nu redigere

5. Når det er rettet, trykker du gem

Alle tidsrum vil nu være opdateret med den nye information undtagen de tidsrum, som allerede havde andre indstillinger under sig. Det vil sige de enkelte tidsrum, du allerede havde lavet nogle andre indstillinger på end dem, som var tilknyttet hovedeventet.

Bemærk: Hver gang du redigerer et tidsrum enkeltvist eller flere ad gangen, men ikke ændre hovedeventet, så opdateres disse ikke, når der laves ændringer på hovedeventet.

Sæt salgsperiode for en billettype på ét tidsrum

Ønsker du at lave ændringer til et eller flere af de tidsrum du har oprettet, gør du følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og så tilbagevendende events

3. Klik admin. alle på hovedeventet og derefter oversigt over tidsrum

4. Her finder du det tidsrum, du ønsker at ændre noget på og klikker på mere og hernæst billetter

5. Klik på navnet ved billettypen og derefter avancerede indstillinger. Find feltet salgsperiode for billettypen

6. Vælg en af mulighederne

7. Når alt er rettet, trykker du gem, og derefter gem igen

Sæt salgsperiode for en billettype på alle tidsrum

Ønsker du at lave ændringer til et eller flere af de tidsrum du har oprettet, gør du følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og vælg tilbagevendende events

3. Klik på rediger på hovedeventet og derefter billetter

4. Klik på navnet ved billettypen og derefter avancerede indstillinger. Find feltet salgsperiode for billettypen.

5. Vælg en af mulighederne

6. Når alt er rettet, trykker du gem, og derefter gem igen