Hur ändrar/redigerar jag en tidpunkt på ett återkommande event?

När du skapar flera events med vår återkommande events-funktion finns det alltid ett huvudevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla tidpunkter som skapas. Eventets tidpunkter är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Huvudevent - alla inställningar här påverkar alla eventets tidpunkter
Tidpunkt - inställningar som görs på en specifik tidpunkt påverkar bara det enskilda eventet

Ändra eller redigera ett eller flera av eventets tidpunkter

Om du vill göra ändringar på ett eller flera av eventets tidpunkter kan du göra följande:

1. Logga in på Billetto
2. klicka på Mina events i toppmenyn
3. Klicka Hantera alla
4. Klicka på Eventets tidpunkter i menyn till vänster
5. Klicka Ändra alternativt Hantera på den tidpunkt det gäller, beroende på vad du vill ändra.
Om du vill redigera flera tidpunkter på en gång kan du klicka i kryssrutorna för de tidpunkter du vill ändra och därefter klicka på knappen Redigera flera och välja vad du vill ändra. Läs mer här om vilka ändringar du kan göra under Redigera flera

Ändra eller redigera alla eventets tidpunkter på en gång

1. Logga in på Billetto
2. Klicka på Mina events i toppmenyn
3. Klicka på Ändra på huvudeventet
4. Nu kan du göra ändringar och därefter spara

Alla eventets tidpunkter kommer nu vara uppdaterade med ändringarna du gjort förutom eventuella tidpunkter som ändrats inne på det enskilda tidpunkten före denna uppdatering.

Notera: Du kan inte ändra adress eller lokal på ett enskild tidpunkt, adressen måste vara densamma på alla eventets tidpunkter.