Kan jeg duplikere et tidligere event hvis jeg skal have det samme igen?

Ja du kan dublikere et enkeltstående event, og nu kan du også dublikere et tilbagevendende event. Du skal dog være opmærksom på at når du dublikere et tilbagevendende event, så er det en skabelon af hovedeventet der kopieres. Det vil sige alle tidsrum kopieres ikke med over, dem skal man tilføje og oprette, men alt andet kopieres med over beskrivelse, billed, billettyper med mere.

Hvis du følger nedenstående guide fortæller vi dig hvordan man gør.

Dupliker event

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på filteret hvor der står fremtidige events (hvis det er et live event klikker du bare på mere og så dupliker)

4. Vælg afsluttede

5. Find eventet du gerne vil duplikere

6. Klik på mere og så dupliker

7. Du får nu denne oversigt frem

Hvis du har tilføjet nogle af følgende funktioner på dit tidligere event har du mulighed for at duplikere dem med over. Bare klike flueben i kasserne du gerne vil have med over og tryk på dupliker.

Hvis du ikke har tilføjet nogle af funktionerne på det tidligere events, kan du bare undlade at klikke flueben i kasserne og kun klikke på dupliker.

Eventet vil nu dukke op på en ny side, hvor du kun skal ændre dato og tid for eventet og under avancerede indstillinger for hver enkelt billettype hvis du har sat dette på det tidligere event.

Du kan også duplikere et event når du er under administrer, så finder du bare mere kassen og klikker på den og klikker på dupliker.