Kan jag kopiera ett event för att skapa ett nytt liknande event?

Ja, det går hur bra som helst att klona ett gammalt event så att du slipper göra samma jobb två gånger.

• Logga in på ditt Billetto-konto och hitta ditt event under Mina events högst upp på sidan till höger. Här kan du se samtliga events. Klicka på de tre prickarna till höger och därefter Klona. Om eventet du vill Klona är genomfört, söker du i filtret till vänster
  • Ett nytt fönster öppnas där du får frågan vad för information du vill föra över till det nya eventet såsom bokningsfrågor, egna texten i orderbekräftelsen, biljettbanner, headliners och eventkapacitet.
  • Härefter tas du till skapa event sidan där all information från det redan existerade eventet är förifyllt tänk därmed på att gå igenom all information och gör alla ändringar som behövs. Var speciellt noga med att kontrollera start- och slutdatum för eventet. Kom även ihåg att klicka Publicera när du är klar.