Kampanjer for hele kontoen

Kampanjer som er opprettet på kontonivå kan aktiveres på tvers av eventer. Alle kampanjer på kontonivå finner du på eventnivå under etiketten «Konto». For å redigere en eksisterende kampanje må du sette den på pause, og deretter kan du redigere den. Du må starte kampanjen på kontonivå for å gjøre den synlig på event-nivå.

Bruk dette alternativet hvis du vil sette opp en kampanje som enkelt kan aktiveres på alle eventene dine, noe som sparer deg for tid og krefter.

Slik oppretter du en kampanje på kontonivå

Aktivering av en kontokampanje for et event

Når du har opprettet kampanjen på kontonivå, gjelder ikke dette automatisk for alle eventer. Du må aktivere den for hvert event.

For å aktivere en kampanje på kontonivå for et event, gjør du bare slik:

• Gå til Mine eventer.
  • Klikk på Administrer ved siden av eventet ditt.
  • Velg Kampanjer og tilbud, og deretter Kampanjer i venstre sidefelt.
  • Under delen/etiketten Konto finner du alle kampanjene dine på kontonivå som er klare til å startes.

MERK: Husk at du må starte kampanjen på kontonivå for å gjøre den synlig på event-nivå.