Kontoinnstillinger

Hvordan opprette en Billetto-konto på Billetto.no?

Klikk på logg inn i høyre hjørne

• Bruk Facebook-kontoen din.
  • Bruk Google-kontoen din.
  • Bruk e-postadressen din.

Konto- og brukerinnstillinger

For å se og oppdatere innstillingene dine:

• Klikk på Meny.
  • Velg deretter Konto.

Personlige innstillinger

Denne siden lar deg oppdatere e-postadressen og navnet på kontoen din. Denne informasjonen er ikke offentlig tilgjengelig for billettkjøpere.

Sikkerhet

Denne delen lar deg oppdatere ditt eksisterende passord. Du må angi gjeldende passord én gang og så ditt nye passord to ganger. Hvis du har opprettet kontoen din med Google/Facebook-pålogging, må du bruke lenken vår for tilbakestilling av passord og oppretting av et nytt. Instruksene for dette finnes her.

Tilknyttede kontoer

På Billetto kan du logge på via dine Facebook- eller Google-kontoer. Denne sikre autentiseringsmetoden er et alternativ til e-post og passord. På denne siden kan du enten koble til eller fra disse alternativene.

Slett kontoen din

For mer informasjon, se her.

For å motta en bankoverføring for billettsalgsinntektene dine (dette utbetales 3-5 virkedager etter at eventet er gjennomført), må du også oppgi bankopplysningene dine. Se mer her.