Hvor finner jeg arrangør-nøkkelenen?

Arrangør-/eventnøkkelen vil gi deg, og de du gir den til, tilgang til å skanne og selge billetter via vår "Event Manager", og også vår Billetto-app.

Hvordan finne/endre arrangørnøkkelen

• Logg inn på Billetto;
  • Klikk på Meny og deretter Billettkontor og Skanning
  • Her kan du finne eller be om en ny arrangørnøkkel

Skärmavbild 2024-01-21 kl. 17.33.31.png

Du kan opprette så mange nøkler du vil, og kan begrense tilgangen på flere ulike måter.

Begrensning av tilgang

Hvis du har noen frivillige eller ansatte som du vil begrense tilgangen til kontoen din til (f.eks. begrense hvilke eventer de kan samhandle med), kan du gjøre det ved å opprette eller redigere en eksisterende nøkkel.

• Under Tilgang

Begrense valg

Når du oppretter eller redigerer en nøkkel, kan du begrense hvilke valg brukeren kan gjøre med eventet ditt. De 3 tilgjengelige valgene er:

• Skanning – Tillat brukeren å skanne folk inn på eventet på dine vegne
  • Selge – Tillat bruk av vår billettkontor-funksjonalitet
  • Tilgang til salgsdata – La brukeren se inntekter og/eller solgte billetter

Regenerering av arrangørnøkkelen vil ugyldiggjøre den gamle nøkkelen. Dette kan være nyttig av sikkerhetshensyn etter å ha delt den med andre personer til tidligere eventer.

MERK:
 Arrangørnøkkel må brukes hvis du er mer enn én person som skanner billetter i døren. Du kan ikke være logget på samme konto for å skanne. Dette vil forårsake systemproblemer.

MERK:
Hvis du bruker vår nettjeneste med en tredjepartspartner for å håndtere dørsalg og skanning, er det lurt å lagre arrangørnøkkelen din og gå direkte til Billetto Event Manager ved å skrive inn URL-en (https:/ /billetto.co.uk/event_manager) i nettleserens adresselinje.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam på support@billetto.no