1. Hem
  2. Arrangör
  3. Skanning & dörrförsäljning

Var finner jag min arrangörskod?

Vad är event -eller arrangörskod?
För att kunna skanna eller sälja biljetter till ditt event ska du använda din arrangörskod när du loggar in på appen eller Box office. När du skapar din arrangörskod, kan du välja vilken tillgång koden ska ge.

Du kan välja att skapa en arrangörskod som gäller till ett eller flera events eller en kod som gäller för hela ditt Billettokonto. Du kan även bestämma om vad koden ska ge tillgång till:

• Skanning (Skanna biljetter)
  • Sälja biljetter (Sälja biljetter genom Box office)
  • Säljsdata (Se antal biljetter sålda och biljettintäkter)

Om du tex har volontärer eller tillfälliga medarbetare som hjälper till på särskilda events, kan du på detta sätt bestämma vad för funktioner och information koden ska ge dem tillgång till.

Hur du hittar och genererar event -och arrangörskoder:

1. Logga in på Billetto på din dator
  2. Klicka på Meny i toppmenyn och därefter Box Office
  3. Här finner du nu arrangörskoden

Du kan även finna informationen inne på ett specifikt event under fliken På plats > Billettoappen.

Du kan skapa flera koder med olika åtkomst samt göra ändringar i upprättade koder.

Notera: Event -och arrangörskoden måste användas ifall ni är fler än en som skannar biljetter i dörren. Ni kan inte vara fler än en som är inloggad med mailadress och lösenord på kontot samtidigt, detta kommer annars orsaka fel i systemet.

Notera: Om en utomstående person använder Event Manager för webbläsare kan du ge personen en arrangörskod samt länken som tar denne direkt till Event Manager-sidan: https://billetto.se/event_manager