Hvordan sier jeg opp medlemskapet mitt?

Merk: Du må ta hensyn til at arrangøren har en forpliktelse og/eller angrefrist som må overholdes før medlemskapet kan kanselleres. Hvis arrangøren har en slik policy på plass, vil medlemsbetalingene dine fortsette som normalt inntil betingelsene er oppfylt.

Slik kan du si opp medlemskapet ditt:

• Logg inn på Billetto-kontoen din
  • Gå til Mine medlemskap
  • Klikk på Detaljer ved siden av medlemskapet
  • Klikk Avslutt abonnement.

Din kansellering av medlemskapet vil begynne. Er du utenfor bindings- og angrefristen, vil medlemskapet avsluttes måneden etter. Hvis du er innenfor perioden, vil du først bli avregistrert og betalingene vil stoppe når denne perioden er utløpt.

Har du gått glipp av perioden, ta kontakt med arrangøren som vil informere deg om hvordan du går frem.

Har du problemer med å melde deg ut, kan du også be arrangøren hjelpe deg med utmeldingsprosessen, dersom dette er godkjent av dem.

Hvis du har tekniske problemer, vennligst kontakt kundestøtten vår på support@billetto.no.