Billetto offentlig API for dine eventer og billetter

Utviklere - API-er og Webhooks

Ved å koble til systemene våre direkte, enten hente data på forespørsel eller på visse eventer.

Kom i gang-veiledning

API-endepunkter

Eksempler

Brukseksempler på Billettos API-er:

• Hent data om kontoen din
  • Hent data om eventene dine, deltakere, bestillinger, spørsmål om bestilling og mer
  • Hent data om dine økonomiske forhold
  • Hent data om offentlig tilgjengelige eventer
  • Opprett og lag målgrupper for ditt publikum
  • Bruk webhooks for eventdata i sanntid

Tredjepartsutgivere

Billetto tilbyr et endepunkt som lar deg hente en liste over alle offentlige eventer på plattformen, noe som gir deg muligheten til å dele våre eventer på din egen plattform. Se mer her.

Samarbeid med Billetto

Enten det er på nettstedet ditt, i appen din eller andre steder, tilbyr vi “oAuth” som en autentiseringsmetode som lar deg koble direkte til Billetto.

Er du ikke utvikler?

Vurder å bruke vår integrasjon med Zapier, slik at du kan bruke logiske systemer (ingen koding kreves) for å automatisere oppgaver eller koble dataene dine til andre plattformer. For mer informasjon, Klikk her.