Billetto offentliga API för biljetter och event

Utvecklare - APIs och Webhooks

Genom att koppla med vårt system kan du välja att kontinuerligt hämta data eller för ett visst event.

Kom igång guide

API endpoints

Exempel

• Hämta data om ditt konto
  • Hämta data om dina events, deltagare, orders, bokningsfrågor med mera
  • Hämta data som rör ekonomi
  • Hämta data om offentliga events på sidan
  • Hämta och skapa Målgrupper
  • Använd webhooks för information om event i realtid

Tredjepart

Billetto erbjuder endpoint så att du kan få en lista över alla offentliga events på plattformen, vilket ger dig möjlighet att dela våra events på din egen plattform. Se mer här

Samarbeta med Billetto

Oavsett om det är på din webbplats, i din app eller någon annanstans, erbjuder vi oAuth som en autentiseringsmetod som låter dig ansluta direkt till Billetto.

Inte en utvecklare?

Överväg att använda vår integration med Zapier så att du kan använda logiska system (ingen kodning krävs) för att automatisera eller koppla dina data till andra plattformar. För mer information, klicka här.