1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Hvordan kan jeg gi pengene tilbake til deltakere som ønsker å få refundert billetter?

Du kan behandle tilbakebetalinger for ordrene på Administrer billetter-siden både på konto- og eventnivå. Det er ikke mulig å behandle en tilbakebetaling hvis eventet er fullført.

MERK: Om du velger å avlyse eventet ditt kan du automatisk tilbakebetale alle ordrene ved å følge denne veiledningen her.

Du trenger enten billettkjøperens e-postadresse, navn eller ordrenummer. Når du har denne informasjonen kan du behandle en tilbakebetaling fra eventet, eller ved å søke gjennom alle ordrene.

Event, administrer tilbakebetaling:

- Klikk på Mine eventer på toppen av Billetto-siden.

Velg eventet du vil generere tilbakebetalingen til og klikk Administrer.

- Klikk på Administrer billetter (venstre sidepanel) under Deltakere.

- Finn ordren det gjelder og klikk Detaljer på høyre side.

- Du vil nå få valget om å enten tilbakebetale hele ordren, eller individuelle billetter.

For å tilbakebetale hele ordren: På toppen er valget "Forespør tilbakebetaling", følg trinnene i vinduet som åpnes.

For å tilbakebetale spesifikke billetter: Skroll ned til billett-seksjonen og kryss av i boksene du ønsker å tilbakebetale, velg deretter "Forespør tilbakebetaling" i øvre høyre hjørne i billett-seksjonen.

Konto, administrer tilbakebetaling:

- Klikk på Administrer.

- Klikk på Deltakere.

- Finn ordren det gjelder ved å søke eller filtrere og klikk Detaljer på høyre side.

- Du vil nå få valget om å enten tilbakebetale hele ordren, eller individuelle billetter.

-For å tilbakebetale hele ordren: På toppen er valget "Forespør tilbakebetaling", følg trinnene i vinduet som åpnes.

For å tilbakebetale spesifikke billetter: Skroll ned til billett-seksjonen og kryss av i boksene du ønsker å tilbakebetale, velg deretter Masserefusjon, eller med gebyr*.

*Tilbakebetaling med gebyrer tillater arrangøren å dekke hele prisen billettkjøperen betalte. Når betalingen er behandlet, vil du motta en faktura for din bokføring.

MERK: Det kan ta opptil 21 virkedager, men innen 5 dager vil de vanligvis dukke opp på kundens konto (avhengig av bank). Tilbakebetalinger kan kun bli forespurt for nåværende eventer. Vennligst legg merke til at tilbakebetalingene vil ikke inkludere Billetto sine booking-gebyr eller andre tjenester.