Hvordan oppretter jeg en tilgangskode for ett eller alle underordnede eventer?

Når du oppretter flere eventer gjennom vårt system for gjentakende eventer, vil det være et overordnet (hoved)event. Dette overordnede eventet lagrer all delt informasjon mellom alle underordnede eventer som blir opprettet.

Underordnede eventer er individuelle eventer, tidsluker, for hver gang du ønsker å selge billetter.

Når du oppretter og endrer innstillingene for eventene dine, må du være klar over to ting:

Overordnede eventer – Alle innstillinger overføres for alle underordnede eventer, tidsluker.
Underordnede eventer, tidsluker – Her angis innstillinger kun for det enkelte eventet.

Opprette en adgangskode

Hvis du ønsker å lage billetter med et spesialtilbud, til en rabattert pris, eller bare skjule billetter for allmennheten ved å bruke et passord, er adgangskoder til billettene dine løsningen. Når du legger til en adangskode til en billett, vil ikke billetten være synlig for alle som besøker siden din, kun for dine potensielle gjester som har koden, vil den bli avslørt når de har klikket «Kjøp billetter» og deretter skrevet inn koden i boksen «skriv inn kampanjekode».

Når du er i Opprett eller Rediger event-modus (Rediger kan lokaliseres ved først å klikke “Mine eventer” øverst til venstre på skjermen, og deretter Rediger ved siden av eventet ditt) bla ned til der du har definert billettypene dine.

Legg til en ny billettype (eller bruk en eksisterende etter behov) som du ønsker å gjøre tilgjengelig med en tilgangskode og gi den navn, pris og tilgjengelig kvantum. Klikk deretter på det lille tannhjulet Avanserte innstillinger til høyre. Sett JA i boksen som sier:

"Legg til en adgangskode og skjul denne billettypen fra å vises med mindre en kode er tastet inn"

Klikk deretter Lagre (for å lagre som et utkast) eller Publiser for å publisere endringene/eventet.

Tilordne en tilgangskode til billettypen

For å gjøre dette, klikk på Mine eventer øverst til venstre på skjermen, og deretter Administrer ved siden av hendelsen. Velg alternativet Kampanjer og tilbud og deretter Adgangskoder fra listen til venstre. Klikk deretter på knappen Generer adgangskode. Kryss av i avmerkingsboksen for billetten(e) du vil at denne spesifikke adgangskoden skal gjelde for, og definer koden din:

Klikk deretter på Generere for å fullføre opprettelsen av koden.

MERK: Å angi hvor mange billetter som kan kjøpes begrenser antall billetter som denne koden kan brukes til totalt, ikke hvor mange ganger koden kan brukes. For eksempel, hvis en kode har en grense på 2 billetter, og en kunde prøver å bestille 3 eller flere billetter innenfor samme bestilling, vil transaksjonen deres bli avvist.