Hvordan oppretter jeg et event?

Du kan forhåndsvise din eventside fra Eventplanleggeren for å sikre at det ser bra ut for billettkjøperne.

Hvordan få tilgang til Eventplanleggeren?

Fra datamaskin:

- På topplinjen på Billetto ser du valget "Opprett event"

Fra mobil:

- Klikk på tannhjulikonet oppe i høyre hjørne, og deretter på "Opprett event"

Fra mobilapp:

- Logg inn på din konto, klikk på bildet nede til høyre og klikk "Bytt til arrangør"

- Klikk deretter på det blå "Pluss(+)"-ikonet for å opprette et event.

Hvordan sette opp eventet?

Velg eventfrekvens (bare enkelt eller gjentakende event), klikk Fortsett til type lokale.

Velg ditt type lokale (standard event, setekart, eller nettevent), klikk Fortsett til informasjon.

Fyll inn eventinformasjonen (tittel, arrangør, event type, kategori, personvern osv.), klikk Fortsett til tid og sted.

Fyll inn adressen og når eventet starter og slutter, eller velg å spesifisere tid og dato senere, klikk Fortsett til billetter.

Opprett dine billetter ved å legge til billettnavn og antall, detaljer og tilgjengelighet, og klikk Lagre.

- Om du lar billettprisen stå på 0, vil det automatisk opprettes gratisbillett.

- Se alle dine billetter og legg til mer ved behov, klikk Fortsett til design og tekst.

- Skriv en beskrivelse av ditt event og legg til bilder, eller søk i arkivbildene.

- Velg om du vil publisere eventet umiddelbart eller planlegge det til et spesifikt tidspunkt, eller om du vil lagre det som et utkast. Klikk Publiser nå.

Om du har noen spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte vår kundestøtte på support@billetto.no.