Hvordan planlegger jeg billettsalg til bestemte datoer (salgsperiode)

Hvis du ønsker å planlegge en bestemt dato og klokkeslett for billettsalget eller avslutte det før eventet starter, kan du gjøre det når du oppretter et event eller mens du redigerer eventet.

Slik begrenser du salg av én billettype:

• I Billetter-delen klikker du på Opprett ny billett
  • Naviger til Billettilgjengelighet og velg sluttid for billettsalg (til eventets slutt, til eventets start, inntil 30 minutter før eventets start, inntil 24 timer før eventets start, eller tilpasset).
  • Velger du Egendefinert, vil du bli bedt om å angi start- og sluttider for billettsalget.
  • Klikk Lagre.

Hvis du ønsker å angi et planlagt billettsalg for flere billettyper samtidig:

• Lag alle billettypene dine
  • I billettlisten krysser du av for alle billettene du ønsker skal ha samme salgsplan
  • Klikk Masserediger øverst
  • Klikk Selges fra & Selges til
  • Velg sluttid for eventet (til eventets slutt, til eventets start, inntil 30 minutter før eventets start, inntil 24 timer før eventets start, eller tilpasset).
  • Velger du Egendefinert, vil du bli bedt om å angi start- og sluttider for billettsalget.
  • Klikk på Fortsett til design og tekst.

Hvis du trenger å redigere billettsalgsplanen:

• Fra eventadministratoren utvider du Rediger-delen på venstre side
  • Klikk på billetter
  • Velg alle billettene for masseredigering eller klikk på de tre prikkene på høyre side av billettypen og Klikk på rediger
  • Klikk Lagre.

Hvis du har flere spørsmål, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam på support@billetto.no