Hur ställer jag in tiden för biljettförsäljningen?

Du kan själv styra över när man ska kunna köpa biljetter, och kan välja olika försäljningsperioder för olika biljettyper. När du skapar en biljettyp kan du fylla i start- och slutdatum för biljettförsäljningen under Avancerade inställningar.

Har du redan skapat ett event där du vill redigera försäljningsperiod för dina biljetter gör du det genom att gå till Mina events där du väljer Ändra på det event du vill uppdatera och väljer steget Biljetter.

(Har du ett återkommande event klickar du Mina events - Hantera alla - Tidpunkter under Översikt - Hantera på den tidpunkt du vill lägga in försäljningsperioder för)

Ange försäljningsperiod för en biljett:

Klicka på de tre prickarna vid biljettypen du vill ange försäljningsperiod för, välj Ändra och därefter på  Avancerade inställningar. En rad nya möjligheter kommer fram. Välj i rullgardinen under Försäljningsperiod för biljettypen när din biljettförsäljning ska starta och sluta, du kan välja mellan:

Fram tills eventet slutar

fram tills eventet börjar

Fram till 30 min innan eventet börjar

fram tills 24 timmar innan eventet börjar

Anpassad start och sluttid

Om du inte anger en försäljningsperiod så går det att köpa biljetter fram tills eventet slutar.