Hvordan redigerer jeg en eller alle tidsluker? (gjentakende eventer)

Når du oppretter og endrer innstillingene for eventene dine, må du være klar over to ting:

• Overordnede hendelser (lagrer all delt informasjon mellom alle tidslukene som opprettes) – alle innstillinger overføres ned til alle tidslukene.
  • Tidsluker (individuelle eventer for hver tid/dato du ønsker å selge billetter) – her settes innstillingene kun for det enkelte eventet.

Redigere individuelle tidsluker

Hvis du vil gjøre endringer i den allerede eksisterende tidsluken:

1. Klikk på «Mine eventer» øverst på siden;
  2. Finn det overordnede gjentakende eventet og klikk deretter «Administrer alle»;
  3. Deretter vil du bli ført til en visning over alle de underordnede eventene. Herfra klikker du «Rediger» på ønsket event. Her kan du endre eventet, husk å klikke «Lagre» nederst. Eventet ditt vil nå bli oppdatert.

Redigere flere tidsluker

Vennligst se denne veiledningen her.