Hvordan skjuler jeg en billettype?

Har du noen billetter som gjerne skulle vært skjult? Hvis ja, kan du gjøre dette ved å følge disse trinnene:

• Klikk Mine eventer
  • Klikk Rediger på eventet du ønsker å skjule billetter til
  • Klikk på Billetter
  • Klikk på de tre prikkene ved siden av billetten du ønsker å skjule, for flere alternativer
  • Klikk på Avanserte innstillinger
  • Klikk Ja under Skjul billettype med mindre en tilgangskode er angitt
  • Klikk Lagre og Lagre igjen

Billettypen er nå skjult. Hvis du ikke oppretter en tilgangskode for den og deler den med billettkjøperne, vil ikke billettypen være tilgjengelig.

Som arrangør kan du fortsatt se den under redigering, men den er ikke synlig for noen andre enn deg.

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med vår kundestøtte på support@billetto.no