Hvordan sletter jeg et eksisterende event?

Du kan ikke slette et event, men du kan velge å avlyse eventet:

• Først, besøk mine Mine eventer i den øverste linjen;
  • Deretter finner du eventet du ønsker å kansellere, klikker på Mer og deretter Avlys;
  • Du vil da bli tatt til en side for å velge om du ønsker å refundere gebyrer eller ikke;
  • Du kan skrive en valgfri melding til alle billettkjøpere av eventet ditt. Når du bekrefter kanselleringen, sendes det automatisk en e-post til alle kundene dine som informerer dem om kanselleringen.

Arrangementet ditt vil nå være borte fra oversikten men finnes under avlyste arrangementer

Les mer om avlyste arrangementer her.

MERK: Husk å sjekke at det er rett event du sletter/avlyser slik at du ikke sletter feil og dermed taper salg på dine allerede solgte billetter. Handlingen kan ikke angres når den først er utført.

Billettprisen blir automatisk refundert i alle tilfeller.