Hur raderar jag ett event som redan är skapat?

Du kan inte radera ett event eller utkast från Billetto men du kan välja att ställa in det. Det gör du genom:

1. Klicka på Mina events högst upp till höger på sidan. Därefter hittar du eventet ifråga och ställer in detta genom att klicka på Mer och därefter Ställ in
  2. Du tas nu till en ny sida där du får frågan om du vill återbetala biljettavgiften eller inte.
  3. Därefter har du möjlighet att skriva ett meddelande till alla biljettköpare och informera om varför eventet är inställt

Biljettpriset blir alltid återbetalat.

För en mer detaljerad steg för steg guide om hur du ställer in ditt event, se här

Notera:

• När eventet är inställt återbetalas biljettpriset (inte avgiften) på alla ordrar automatiskt om du inte valt att även återbetala avgiften (avgiften betalas då av arrangören).
  • Säkerställ att du gjort alla ändringar som du vill göra innan du ställer in eventet. Om du tex inte vill att eventet ska vara sökbart på sökmotorer såsom Google så markera eventet som privat innan du ställer in det.
  • Gästlistan försvinner när du ställer in ett event så ett tips är att ladda ner den innan du ställer in eventet ifall en biljettköpare kontaktar dig i efterhand.