Kan jeg klone et helt event for å opprette et nytt lignende event?

Ja, det kan du! Logg inn på Billetto-brukerkontoen din og klikk deg inn på Mine Events øverst til høyre. Velg den ønskede kategorien i menyen til venstre som f.eks "gjennomført events" hvor du nå vil kunne se en liste med dine gjennomførte events. Du skal nå scrolle deg ned til det eventet du ønsker å klone, så klikker du på de tre prikkene og "Kopier".

Her kan du nå taste inn den oppdaterte informasjonen på eventet for å så publisere det.

Note: Husk å endre datoen for billettene (hvis du har dato her) under "avanserte innstillinger" på tannhjulet til høyre for billetten innen du publiserer eventet, slik at datoen på billettene passer sammen med event datoen.