Klarna på Billetto

Merk: Fra og med 31. desember 2023 vil Klarnas nye betalingsmåte erstatte både "Betal senere" og "Del opp" - Slice it: 5,90 NOK + 2,79%per bestilling (ekskl. mva.).

Vi tilbyr Klarna som en standard betalingsmetode hos Billetto Norge.

Dette er automatisk aktivert for alle eventer på plattformen, slik at vi kan forsikre deg om at dine billettkjøpere har ulike alternativer blandt de mest populære betalingsløsningene.

Gebyr

Klarna kommer med et gebyr, som vi ikke har lov til å belaste billettkjøperne med (EUR-Lex). Vi vil derfor trekke denne kostnaden fra dine eventinntekter før utbetalingen foregår. Vi vil vise deg kostnaden for å bruke denne tjenesten i salgsoversikten for ditt event.

Gebyr for Klarna: 5,90 NOK + 3.5 % per bestilling (ekskl. mva.).

Som arrangør kan du velge å deaktivere dette for ett enkelt event eller alle eventer.

For å deaktivere Klarna på alle dine eventer:

1. Gå til Meny og Konto
  2. Finn Betalingsmetoder
  3. Velg Nei under Klarna-innstillinger

For å deaktivere Klarna på ett enkelt event:

1. Finn Mine eventer i den øverste menyen og finn eventet i oversikten
  2. Klikk Administrer eventer
  3. Finn Tilpasning og design i menyen til venstre og velg Betalingsmetoder