Sales Tracker

Sales Tracker er et kraftig verktøy som lar brukere holde oversikt over salgstall i sanntid. Dette kan være spesielt nyttig for bedrifter som trenger å overvåke salgene på daglig basis. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan bruke Sales Tracker for å dele tilgang til salgstall med andre.

1. Gå til arrangørens Sales Tracker-side. Administrer -> Salg -> Sales Tracker.
  2. Opprett individuelle påloggingsnøkler for brukerne dine ved å klikke på Legg til nøkkel og gi den et navn
  3. Velg om du ønsker å gi tilgang til salg på hele kontoen din eller bare bestemte eventer.
  4. Klikk på lagre og du vil få en nøkkel som du deretter skal kopiere og dele med de som trenger tilgang.
  5. Send en e-post eller melding til den enkelte med Sales Tracker-nettstedets lenke og nøkkel

De kan deretter se salgstallene i sanntid ved å gå til Sales Tracker-siden.

Besøk Sales Tracker

Brukere kan besøke Sales Tracker ved å besøke billetto.no/sales_tracker

Fjerne en bruker

1. Logg på Billetto-kontoen din

2. Klikk på Administrer i toppmenyen

3. Klikk på salg

4. Velg Sales Tracker

5. Klikk rediger ved siden av personen du vil redigere tilgangen for og lagre eller klikk fjern.