Sales Tracker

Sales Tracker är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt att hålla koll på försäljningssiffror i realtid.
I den här artikeln beskriver vi hur du använder Sales Tracker för att dela tillgång till försäljningssiffror av era event med andra.

Besök sidan Sales Tracker:

- logga in på ditt Billetto-konto
- Klicka Hantera i toppmenyn
-  Välj Försäljning och därefter Sales Tracker i undermeyn

Skapa Individuell inloggning/användare:
För de som ska ha tillgång till försäljningssiffror skapar du individuella inloggningsnycklar.

-klicka på Lägg till nyckel
Namnge nyckeln
-Välj om du vill ge åtkomst till försäljningen på hela ditt konto eller bara specifika event.
Klicka på spara. Du får upp en ny sida, kopiera och spara denna nyckel som framgår som en länk
-Skicka ett e-postmeddelande eller meddelande till personen som ska ha tillgång till siffrorna med länken till webbplatsen "Sales Tracker" (https://billetto.se/sales_tracker/) samt nyckeln.
- De kan nu logga in på sidan med nyckeln och se försäljningssiffrorna i realtid.

Tillgå försäljningssiffrorna som användare:
På denna sida https://billetto.se/sales_tracker/ anges inloggningsnyckeln, så visas försäljningssiffrorna för det / de event som inloggningsnyckeln är kopplad till.

Ta bort eller ändra en användare:
Klicka Hantera i toppmenyn - välj Försäljning och därefter Sales Tracker i undermeyn. klicka på Ta bort en enskild nyckel eller klicka Ändra om du vill lägga till eller ta bort event för den användaren.