1. Hem
  2. Arrangör
  3. Kampanjer & rabatterbjudanden

Hur skapar jag en kampanj på kontonivå?

Använd denna funktion om du vill skapa en kampanj som kan aktiveras på flera av dina events.

Kampanjer skapade på kontonivå hittar du under fliken Kampanjer och erbjudanden inne på varje aktivt event. Du ser vilka kampanjer som är upprättade på kontonivå genom etiketten med ordet Konto. Du kan starta, avsluta, pausa och göra ändringar i kampanjen på kontonivå men aktivera den inne på varje specifikt event.

Såhär skapar du en kampanj på kontonivå

1. klicka på Marknadsför i toppmenyn
2. Klicka på Kampanjer
3. Klicka på Skapa kampanj (klicka här för att läsa mer om vilka kampanjer du kan skapa

Såhär aktiverar du en kampanj på kontonivå på ett event

När du upprättar en kampanj på kontonivå är den inte per automatik aktiverad på eventnivå. Du behöver aktivera kampanjen inne på varje event du önskar använda kampanjen på.

För att aktivera kampanjen inne på ett event:

1. Klicka på Mina events
  2. Klicka på Hantera på eventet det gäller
  3. Klicka på Kampanjer och erbjudanden och därefter Kampanjer
  4. Nu ska du kunna se kampanjen (den ska vara lätt att identifiera med etiketten Konto). Kampanjen är inaktiverad och du behöver klicka på knappen "aktivera" för att starta kampanjen på eventet.