Var hittar jag mina events?

För att hitta dina events ska du logga in på ditt Billetto-konto och klicka på Mina events uppe i högra hörnet.

I menyn till vänster kan du välja att visa Events (fristående samt onlineevents) eller Återkommande events som visar events med flera tidpunkter.

Du kan filtrera och söka efter dina event i menyn till vänster. De events som är publicerade ("Framtida") visas automatiskt. Om du vill se AlltLivePubliceringUtkastGenomförda och Inställda events kan du välja detta genom att klicka på Event status längst ner i vänstermeyn.