Nytt sätt att skapa event

Gör det ännu enklare att skapa events

Det uppdaterade sättet att skapa event är i ett steg-för-steg format som är mycket enkelt att följa.
Fyll i uppgifterna som efterfrågas på varje sida, du kan enkelt gå fram och tillbaka mellan de olika stegen.
Allteftersom du fyller i informationen ser du i förhandsgranskaren hur ditt event tar form.
Som standardinställning så sparas ditt event efter varje steg du fyller i information på, så att du kan göra någonting annat och fortsätta vid ett senare tillfälle utan att mista information.

Det nya sättet att skapa event innehåller följande steg

• Typ av event: Välj mellan ett engångsevent eller ett event med flera tidpunkter
  • Typ av lokal: Välj mellan ett fysiskt event med onumrerade platser, fysiskt event med numrerade platser eller onlineevent.
  • Grundinfo: Ange namn, typ av event, kategori och om eventet ska vara offentligt eller privat
  • Tid och adress: När och var
  • Biljetter: Hur många och till vilket pris
  • Text och design: Beskrivning, bilder och videor

Nya funktioner

• Videor

En bild säger mer än tusen ord... så en video måste vara värd tusen bilder! Du kan nu lägga till en video till ditt event direkt från YouTube eller Vimeo. På så sätt kan potentiella biljettköpare bättre förstå vad eventet handlar om och på så sätt fånga deras uppmärksamhet och intresse!

• Försäljningsperioder

Detta har varit en funktion som vi förstått tidigare varit svårhanterad, särskilt för återkommande event. Du kan nu välja försäljningsperiod på ett mer intuitivt sätt där alternativen är:

Sälj fram tills eventet slutar
Sälj fram tills att eventet börjar
Sälj fram tills 30 minuter innan eventet börjar
Sälj fram tills 24 timmar innan eventet börjar

Om du vill definiera specifika datum, som tidigare, kan du fortfarande använda alternativet "Anpassad" i rullgardinsmenyn för att göra så.

Ny sida: Eventets sökbarhet

Slutligen har vi lanserat en ny sida under Hantera-menyn av ditt event. Vi kallar sidan "Sökbarhet" och här kan du optimera hur biljettköpare enklare upptäcker ditt event. Lägg till extra information om ditt event så att vi kan hjälpa dig att sälja fler biljetter!