Swish-betalningar på Billetto

Swish är automatiskt aktiverat för dina nyskapade events för att säkerställa att dina biljettköpare erbjuds alla populära betalsätten vid biljettköp.

Swish är en tilläggstjänst som debiteras arrangören. Som arrangör har du därför möjlighet att inaktivera Swish för enskilda events eller för alla events på ditt konto.

Avgift

Swish är en tilläggstjänst. Billetto tar en avgift per order à 5 kr (exkl. moms) som betalas av arrangören. Du kan se dina Swish-kostnader under Försäljningsöversikt på ditt event. Följ dessa steg för att hitta dit:

1. Leta upp ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera
  3. Under Försäljningsöversikt kan du se Transaktionskostnader vilket visar Swish-kostnaden

För att inaktivera Swish som betalsätt för ett enskilt event:

1. Gå till ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera på det aktuella eventet
  3. Klicka Design & Anpassningar i menyn på vänster sida
  4. Klicka Betalsätt
  5. Inaktivera Godkänn betalningar med Swish

För att inaktivera Swish som betalsätt för hela ditt konto:

• Gå till Meny till höger i toppmenyn och därefter Konto
  • Klicka på Betalsätt i undermenyn
  • Inaktivera Godkänn betalningar med Swish (knapp blir då grå)