Kampagner - rabatter, tilbud og meget mere via Billettos promoveringssystem

Kampagner er mere end blot simple adgangskoder. Du kan f.eks. opsætte vilkår, der automatisk låser op for særlige billetter og giver rabatter baseret på særlige betingelser. Disse inkluderer antallet af købte billetter, købstidspunkt, salgskanal m.m.

Kampagner kan oprettes på enten et enkelt event, eller du kan oprette en Konto-kampagne, der lader dig sætte en kampagne op på hvert enkelt event. For mere information kan du læse her.

Vi har oprettet nogle forskellige skabeloner med de mest anvendte kampagner. Ønsker du at oprette din helt egen kampagne fra start til slut, uden at bruge vores skabeloner, så er dette også muligt. Hvis du er ny bruger af denne funktion, anbefaler vi dig først at prøve en skabelon og se, hvordan systemet fungerer.

Kampagneskabeloner

Nedenfor er en liste over de skabeloner, vi tilbyder:

1Early Bird: Øg interessen for dit event med rabat på Early Bird-billetter

2 Grupperabat: Indstil antallet af billetter, der låser op for en rabat, når de købes sammen.

3Familierabat: Indstil en kombination af voksen- og børnebilletter, der låser op for en rabat når de købes sammen.

4Adgangskode: Opret er særlig kode, som købere kan bruge til at låse op for rabatter

5Lås op: Opret en regel, der låser op for skjulte billetter

62 for 1: Vælg billettyper, der vil blive solgt som 2-for-1, når de købes sammen

Guide til kampagneskabelon

(For information om betingelser, effekter og andet valgfrit, se nedenfor).

1. Vælg, hvilken skabelon du vil starte med, og klik Vælg i højre side

2. Navngiv kampagnen (dette vil være synligt for billetkøbere, når de foretager et køb)

3. Under Betingelser, gennemse kravene for at aktivere kampagnen, og klik Næste

4. gennemse under Effekter, hvad du ønsker at kampagnen skal gøre (vi har nogle standardindstillede værdier, f.eks. 30% rabat), men dette kan frit ændres. Klik Næste

5. Du vil nu se en ’kampagnen er klar’-side. Du kan enten vælge at starte kampagnen med det samme eller klikke Tilbage for at gemme og aktivere på et senere tidspunkt.

Manuelt oprettede kampagner

Hvis du gerne vil sammensætte din kampagne helt selv, behøver du ikke bruge vores skabeloner, du opretter en kampagne fra bunden ved at klikke på den blå ’opret kampagne’ knap.

Kampagnebetingelser

Nedenfor har vi beskrevet de forskellige betingelser, der aktiverer kampagnen. Hvis du f.eks. ønsker at give en rabat baseret på, at en køber vælger tre voksenbilletter, så bør du vælge billettype antal-funktionen.

1. Tidspunkt: Sæt din kampagne til at gælde inden for særlige datoer og/eller tidspunkter, f.eks. Early Bird-rabat.

2. Målgruppe: Hvis du har en lang liste af rabatkoder eller billetkøbere, som du vil aktivere kampagnen til, Læs mere her.

3. Samlet antal billetter i kurv: Lader dig give rabat, hvis en billetkøber køber et bestemt antal billetter.

4. Billettype antal. Er en mulighed, hvis du ønsker en rabat baseret på, hvor mange billetter af en bestemt type, der er valgt.

5. Salgskanal: Hvis du f.eks. ønsker at give rabat på alle online-køb fremfor billetter købt på stedet.

6. Lås op/rabatkode: En mulighed, der lader dig give en kode til billetkøbere, som de kan indtaste for at aktivere kampagnen (en avanceret udgave af Adgangskoder).

Kampagneeffekter

Når du har valgt en betingelse, som beskrevet ovenfor, kan du herefter vælge, hvad effekten skal være, når denne opfyldes:

1. Indstil pris per billettype: Skriv hvilken pris billetten skal have, når betingelsen er opfyldt

2. Lås billettyper op: Her taster du en kode ind, som låser op for en skjult billettype, når betingelsen er opfyldt

3. Sæt rabatprocent: Indtast en værdi for at give rabat på hele ordren, f.eks. 50%

Avancerede målgruppe-muligheder

4. Tildel målgruppemedlem en kode som identifikation (Koden som billetkøberen indtaster vil blive dennes stregkode)

5. Sæt procentrabat for målgruppemedlem (Samme som procentrabat, men kun for deres konto)

Valgfri kampagneeffekt

’Maks. antal billetter per ordre’ lader dig begrænse hvor mange gange - per billetkøber - billetter denne rabat kan bruges på.

’Tilgængelige billetter’ lader dig begrænse det samlede antal billetter, der kan låse op for på kampagnen på tværs af ordrer/billetkøbere.

’Maks. antal ordrer’ minder om ’Tilgængelige billetter’ og begrænser det samlede antal ordrer, der kan låse op for på kampagnen på tværs af alle billetkøbere (En ordre kan være en samling af billetter købt af en enkelt bruger).

Gemte kampagner

Du kan finde følgende statusser på dine kampagner i dit overblik:

Aktiv: Aktive kampagner, der ikke kan redigeres (sætter du den på pause, er det muligt at redigere i kampagnen ved at klikke ’mere’).

Kladde: Kampagner gemt som kladde er endnu ikke aktive, og du kan derfor redigere i dem, som du vil. Hvis du ønsker at ændre navnet på en kampagnekladde, skal du blot indtaste det nye navn og klik næste.

Sat på pause: Sat på pause er tidligere aktive kampagner, der er sat på pause.

Afsluttet: Her finder du et overblik over alle dine afsluttede kampagner. Du kan slette disse, hvis du ikke længere vil have dem vist. Afsluttede kampagner kan ikke startes igen.

Konto: Kampagner oprettet på kontoniveau. Du kan frit starte og stoppe disse kampagner på eventniveau, men de kan ikke redigeres efter start – kun hvis du sætter den på pause på din konto, kan den redigeres.