Hvad er en kasserapport, og hvordan bruges den?

Vores kasserapporter kan bruges til at spore alle transaktioner efter betalingsmetode. Hvis du ønsker at bruge dette, skal du starte din kasserapport før du sælger billetter, da den kun registrerer transaktioner, der er foretaget mens den er aktiveret på enheden du benytter. Kasserapporter er kun tilgængelig igennem vores Billetto-app på IOS enheder både telefon og ipad.

Før salg

1. Åben Billetto-appen på iPad eller telefon

2. Klik på arrangørnøgle (find den her)

3. Skriv arrangørnøgle og derefter navn på terminalen

4. Klik log ind

5. Klik på møllehjulet øverst til højre

6. Vælg kasserapporter

7. Klik på + ikonet øverst til højre

8. Skriv den ansattes navn og start beløb som der åbnes op med

9. klik gem når de ovenstående informationer er indtastet.

10. Klik ja til at du gerne vil åbne kasserapporten

11. Der vil nu stå at kasserapporten er åbnet.

12. Gå tilbage til dine events øverst til venstre, ved at klikke på < ikonet og herefter trykker du på luk.

Under salg

1. Vælg event du vil sælge billetter på

2. Klik på dørsalg

3. Vælg de billetter kunden ønsker at købe samt antallet

Eksempel hvis kunden ønsker at købe 2 af den samme billettype klikker du bare to gange på den, så kan du se i kurven til højre på skærmen at der er 2 billetter i kurven.

4. Når du er færdig med at ligge billetterne i kurven, klikker du på kurven øverst til højre

5. Her vælger du indtast email og indtaster kundens email. Så får kunden billetterne på sin email. (Skal kunden ind med det samme behøver du ikke anvende funktionen, så går du istedet til trin 6)

6. Her vælger du den ønskede betalingsmetode kort eller kontant

7. Du bekræfter nu at du har valgt den rette betalingsmetode

8. Du vil nu få et billed hvor der står ordren er oprettet

9. Du klikker på det grønne felt, og klikker på < ikonet for at komme tilabge til sælg billetter

Disse trin følger du hele dagen hvor du sælger billetter i døren.

Efter salg

1. Gå tilbage til kasserapporter på samme måde som du aktiverede den

2. Gå til feltet balance (kontant), dette felt gælder kun kontant salg

3. Indtast hvad der er optalt i kassen ved lukning under feltet optalt

4. Differencen burde nu gerne være nul, hvis alt er optalt korrekt og man har husket at registrere alt og give de rette byttepenge igen

5. Gå til indsat i banken og indtast det i indsætter i banken

6. Du kan nu se den balance du ender ud med i kassen

7. Klik derefter gem i bunden, og den spørg dig nu om du ønsker at lukke kasserapporten

8. Her klikker du ja og kasserapporten vil nu lukke

Note: Hvis du har en bonprinter sat til vil den nu printe din kasserapport ud. Du kan også få denne sendt til din email hvis du ønsker dette. Så skal du klikke på kasserapporten du lige har lukket, og klikke på E-mail, så åbner den dit email program op og du kan nu taste den email du gerne vil have den sendt til.