Skal jeg vælge SMS bekræftelse?

Nej SMS bekræftelsen er ikke noget man skal vælge.

SMS bekræftelsen er en tilvalgsservice vi tilbyder vores kunder, hvis man ønsker at modtage sin ordrebekræftelse på SMS samt et link til sine billetter. Man kan godt undlade at vælge denne, og lade den lille kasse være tom og så bare modtage sine billetter og ordre som normalt på sin e-mail.

Hvis du ikke skulle have modtaget SMS bekræftelsen, skal du rette henvendelse til udbyderen af denne service, Billetto skal kun anses som formidler af produktet. Du kan rette henvendelse til Nexmo.

Bemærk: Hvis du undlader at klikke flueben i kassen ud for SMS bekræftelse, vil du ikke komme til at betale for eller modtage denne. Dette er helt valgfrit.